واکنش ارمنستان ساخت گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

واکنش ارمنستان ساخت گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان

دبیر شواری امنیت ارمنستان گفت:ساخت گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان خط قرمز است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر «آرمن گریگوریان» دبیر شورای امنیت ارمنستان در گفت‌و‌گو با رادیوی آزاد اروپا گفت که پیشنهاد ترکیه مبنی بر ساخت یک گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان خط قرمز ایروان است.

او گفت: «برای همه از جمله آذربایجان و هر کشوری که کمترین روابطی با ارمنستان دارد، روشن است که موضوع ایجاد گذرگاه خط قرمز ماست؛ بنابراین تلاش برای سخن گفتن بر اساس منطق و شروط پیشین، روندی است که در مذاکرات به نتایج مطلوبی منجر نمی‌شود.»

آرمن گریگوریان تأکید کرد که در خلال گفت‌و‌گوها با ترکیه، هیچ سخنی در خصوص کریدور زمینی به جمهوری آذربایجان به میان نیامده است.

ترکیه در خلال گفت‌و‌گوهای هفته گذشته با ارمنستان در مسکو، پیشنهاد ساخت گذرگاه زمینی به سمت جمهوری آذربایجان از خاک ارمنستان را داده بود. این گفت‌و‌گوها جمعه هفته گذشته با هدف از سرگیری روابط میان انکارا و ایروان پس از سه دهه سردی روابط میان دو طرف و بحران ایجاد شده در پی جنگ قره‌باغ با میانجیگری روسیه برگزار شد.

پس از این گفت‌و‌گوها، وزارت خارجه ارمنستان اعلام کرد که طرفین بر سر ادامه مذاکرات بدون پیش‌شرط و با هدف عادی‌سازی کامل روابط توافق کرده‌اند.

دو کشور در سال ۲۰۰۹ در شهر زوریخ سوئیس تفاهمنامه‌ای در راستای عادی‌سازی روابط امضاء کردند، اما تاکنون پارلمان هیچ کدام از دو کشور آن را به تصویب نرسانده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده