واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واکنش ارمنستان ساخت گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان

دبیر شواری امنیت ارمنستان گفت:ساخت گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان خط قرمز است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر «آرمن گریگوریان» دبیر شورای امنیت ارمنستان در گفت‌و‌گو با رادیوی آزاد اروپا گفت که پیشنهاد ترکیه مبنی بر ساخت یک گذرگاه زمینی از ترکیه به جمهوری آذربایجان خط قرمز ایروان است.

او گفت: «برای همه از جمله آذربایجان و هر کشوری که کمترین روابطی با ارمنستان دارد، روشن است که موضوع ایجاد گذرگاه خط قرمز ماست؛ بنابراین تلاش برای سخن گفتن بر اساس منطق و شروط پیشین، روندی است که در مذاکرات به نتایج مطلوبی منجر نمی‌شود.»

آرمن گریگوریان تأکید کرد که در خلال گفت‌و‌گوها با ترکیه، هیچ سخنی در خصوص کریدور زمینی به جمهوری آذربایجان به میان نیامده است.

ترکیه در خلال گفت‌و‌گوهای هفته گذشته با ارمنستان در مسکو، پیشنهاد ساخت گذرگاه زمینی به سمت جمهوری آذربایجان از خاک ارمنستان را داده بود. این گفت‌و‌گوها جمعه هفته گذشته با هدف از سرگیری روابط میان انکارا و ایروان پس از سه دهه سردی روابط میان دو طرف و بحران ایجاد شده در پی جنگ قره‌باغ با میانجیگری روسیه برگزار شد.

پس از این گفت‌و‌گوها، وزارت خارجه ارمنستان اعلام کرد که طرفین بر سر ادامه مذاکرات بدون پیش‌شرط و با هدف عادی‌سازی کامل روابط توافق کرده‌اند.

دو کشور در سال ۲۰۰۹ در شهر زوریخ سوئیس تفاهمنامه‌ای در راستای عادی‌سازی روابط امضاء کردند، اما تاکنون پارلمان هیچ کدام از دو کشور آن را به تصویب نرسانده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار